И разследваната Сталинка от МВФ е учила в Харвард

BIG5ПРОФИЛИ разследваната Сталинка от МВФ е учила в Харвард
Да, така работи попарата от евтино рециклирани ценности. С “извинявай” не става тая работа. Ако ще работиш с ГЕРБ – извини се за Сталинка

 

Малко преди поредните парламентарни избори има нещо крайно символично в скандала около Кристалина Георгиева.

Сталинка, този пореден гнил продукт на Борисов, е на път отново да ни направи за срам пред целия свят със своите селски схеми в Световната банка, а най-вероятно в последствие и в МВФ. Казвам “отново”, защото всички помним гнусните игри, които Борисов и Кристалина изтанцуваха при кандидатурата на Ирина Бокова за Главен секретар на ООН. Тогава, между другото, всичките днешни “демократи” също групово скачаха срещу Бокова и подкрепяха Сталинка. Днес пък всички те, удобно и разсеяно си траят, макар и истината да е, че отговорността е също толкова и тяхна.

Между другото, през 1998 година Сталинка също е учила в Harvard Business School. Да, Сталинка от Харвард. Да, смути от псевдо почтеност. Да, така работи попарата от евтино рециклирани ценности.

Щото, не знам кой им е преподавал етика на тез американци, но дори пияндето от площада в село Дебнево знае, че успехът му в бизнеса с краден дървен материал не е гаранция за неговата почтеност.

Искам да кажа, че с “извинявай” не става тая работа. Ако ще работиш с ГЕРБ – извини се за Сталинка. Ама се извини пред целия свят – пред дедо ти Байдън, пред левента Трюдо, пред СБ, пред МВФ, пред всички българи.

Щото, уважаеми г-да почтени тарикати, на всички ни писна да ни пикаете върху главите, а после да ни викате “извинявай”. Няма проблем, ама много киселина в тая ваша урина, бе!

Васил Петев, фейсбук

Свързани публикации:

Световната банка отправи тежки обвинения срещу Кристалина Георгиева – лобирала за Китай

[td_block_social_counter]

Последни новини