Асен Василев: Бихме разговаряли и с ГЕРБ, ако подкрепят съдебната реформа

0
318

 

Към момента между двете политически партии има огромни различия, заяви Асен Василев. И уточни, че единственият начин да седнат на една маса за политически разговори е, ако от ГЕРБ кажат, че ще подкрепят съдебната реформа. „Ако ГЕРБ се събудят една сутрин и кажат: „Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора” – тогава нека да заповядат на разговорите”.

Асен Василев обяви пред Нова телевизия, че ако след предстоящите избори успеят да направят правителство, той няма да се бори за премиерското място, а отново ще заеме министерския пост.

Към момента между двете политически партии има огромни различия, каза Василев. И уточни, че единственият начин да седнат на една маса за политически разговори е, ако от ГЕРБ кажат, че ще подкрепят съдебната реформа. „Ако ГЕРБ се събудят една сутрин и кажат: „Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора” – тогава нека да заповядат на разговорите”.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

Василев коментира и темата с Румен Спецов. „Румен Спецов се справи идеално с работата. Повиши събираемостта значително, което не е лесно. Досега не съм чул нито едно обвинение за него, което да бъде потвърдено от Гешев или от фактите“, коментира той.

„Защо Спецов толкова много притеснява колегите от ГЕРБ? Да не би да е, защото като започнахме да проверяваме големите фирми и да повишаваме събираемостта, това да е ударило някого по джоба?, добави той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here