Румен Радев на стадиона гледа България – Северна Ирландия (снимки)

BIG5ПРОФИЛРумен Радев на стадиона гледа България - Северна Ирландия (снимки)
Направи впечатление, че държавният глава не беше във ВИП ложата, а сред обикновените фенове

 

Президентът Румен Радев изненадващо се появи на трибуните на Националния стадион „Васил Левски“ по време на мача България – Северна Ирландия. В двубоя българите надиграха гостите с 2:1.

Радев беше част от около 800-900 запалянковци, които дойдоха да подкрепят на стадиона футболистите ни в студената октомврийска вечер. Държавният глава беше облечен неофициално, със синьо спортно яке. Той гледа на живо срещата от трибуните със сина си Георги.

Може да бъде изображение с 16 души, тълпа и стадион

Направи впечатление, че държавният глава не беше във ВИП ложата на стадиона, а сред обикновените фенове.

Часове по-рано Борислав Михайлов спечели битката за президент на БФС. Дали заради това или по друга причина, президентът не седна във ВИП-ложата на стадиона.

Снимка от Фейсбук групата „Новините от България света“ показва обаче, че президентът също не е привърженик на мерките за спазване на дистанция, които се опитва да налага служебният му министър Стойчо Кацаров.

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, стадион и тълпа

Появата на Радев на стадиона беше най-голяма атракция за децата, които бяха дошли да подкрепят трикольорите на стадиона. Социалните мрежи веднага се запалиха от коментари, че държавният глава изведнъж се е сетил, че му се е догледал мач точно ден преди официалния старт на предизборната кампания, пише Фактор.бг.

Може да бъде изображение с 12 души, седнали хора, изправени хора и тълпа

„Евтин пиар, седнал бил сред хората… Преди избори, много народни ставаме. И в църква влизат, кръстят се, свещи палят. Че кога е ходил на мач?“, са само част от коментарите.

Българите се поздравиха с втори успех в своята група след този над Литва отново на „Васил Левски“. Съставът ни събра актив от осем точки, с три повече пред четвъртия тим на Северна Ирландия. В другия мач от групата, Швейцария разби Литва с 4:0 като гост и се изравни с лидера Италия – и двата тима имат пот 14 точки.

За България предстои гостуване именно на швейцарците в последен мач от квалификациите на 15 ноември, докато Северна Ирландия завършва с две домакинства на Литва и Италия съответно на 12 и 15 ноември.

Може да бъде изображение с 8 души и изправени хора

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора, тълпа, стадион и текст, който гласи 'VIVA'

[td_block_social_counter]

Последни новини