„Демократична България“: ЦИК се готви да ни отстрани от участие в осем избирателни района

BIG5АКТУАЛНО"Демократична България": ЦИК се готви да ни отстрани от участие в осем...

 

След отказа за регистрация на листата в Стара Загора заради подадени документи с електронен подпис, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията в още седем МИР-а, твърдят от коалицията

 

ЦИК се готви да отстрани „Демократична България“ от участие в изборите в осем избирателни района. За това алармираха от коалицията в прессъобщение до медиите.

След отказа за регистрация на листата на ДБ в Стара Загора заради подадени документи с електронен подпис, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още седем МИР-а, където документите също са подадени с електронен подпис, заявяват от коалицията.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Потъпквайки правото, партиите на статуквото започват открита война чрез своите представители в ЦИК и РИК срещу „Демократична България“. Това е безпрецедентна атака срещу законността и модернизацията на страната, за която от години се борим“, коментират от обединението.

ДБ ще търси възстановяването на справедливостта в съда, се казва още в прессъобщението.

„Не можем да допуснем избиратели да бъдат лишени от избирателни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията!“, категорични са от „Демократична България“.

[td_block_social_counter]

Последни новини