Костадин Костадинов нападна Мартин Димитров: Национални предатели като него трябва да са в затвора

BIG5ЦИТАТИКостадин Костадинов нападна Мартин Димитров: Национални предатели като него трябва да са...
Повод за гневната му публикация стана участието на Мартин Димитров в Нова телевизия, където заяви, че от ДБ настоявали за одит в енергетиката и отново се изказа срещу проекта за АЕЦ „Белене“

 

„Национални предатели като Мартин Димитров трябва да са в затвора и да им се даде избор къде да отработват присъдата си“. Това написа във Фейсбук председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Повод за гневната му публикация стана участието на Мартин Димитров в сутрешния блок на Нова телевизия, където Димитров заяви, че от ДБ настоявали за одит в енергетиката и отново се изказа срещу проекта за АЕЦ „Белене“.

„Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ „Белене“, пише Костадинов.

Ето и цялото му мнение, публикувано във фейсбук профила му:

„Току-що гледах по една от националните телевизии как Мартин Димитров, депутат от Демократична България, обясняваше колко е безсмислено довършването на АЕЦ „Белене“. Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане.

Все пак упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение – вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика. Ето защо се надявам те също да приемат с уважение позицията на Възраждане, че заради тези свои действия мястото на всички подобни национални предатели и застъпници на чужди национални интереси е в затвора. Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ „Белене“.“

[td_block_social_counter]

Последни новини