Плевнелиев с фалцет: Позволете ми да стисна ръка на ген. Радев, за мен е чест!

BIG5ПРОФИЛПлевнелиев с фалцет: Позволете ми да стисна ръка на ген. Радев, за...
Метаморфозите на Плевнелиев – от раболепие до нападки с опорките на ГЕРБ

 

„Гордея се с всичко, което видяхме, но най-вече се гордея от нашите момчета. (…) Позволете ми да стисна ръка на ген. Радев, за мен е чест! Уважавам, обичам и съм с нашите прекрасни летци денонощно“.

Това заяви с фалцет през 2014 г. президентът (2012 – 2017 г.) от ГЕРБ Росен Плевнелиев по време на Авиошоу 2014, напомня narod.bg.

След кацането на изтребителя МиГ-29, Радев се здрависа с ухиления Плевнелиев, който дори го прегърна.

След като Радев бе избран за президент през 2016 година, отношенията между двамата станаха далеч по-хладни заради нелепите политически атаки от съпруга на Деси Банова.

В последните си изказвания Росен Плевнелиев обвинява наследника си в съсредоточаване на власт, следвайки опорките, спускани от Банкя.

„Румен Радев не е демократ, защото наруши Конституцията. Никога досега един президент на демократична държава не се е опитвал да води по такъв начин битки за властта, по такъв начин да сее разделение в обществото. Той е популист, популистите не са демократи”, реди из медиите бившият президент, преродена „ирландска пастирка“ по собствените му думи. Странно е, че помни това си прераждане, но не и времето, когато се натискаше да стисне ръката на ген. Румен Радев.

[td_block_social_counter]

Последни новини