Пенсионер почина на опашка за олио, ожесточени ръкопашни боеве в цялата страна

0
263

 

Още в ранни се достигна до бой в София, заради желанието на клиентите да се запасят с олио. Оказва се, че ситуацията е подобна в цяла България

 

Мъж почина докато чака на опашка за олио. Инцидентът е станал в Бургас, съобщава Нова телевизия.

77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за олио в Бургас. Той е изчаквал реда си пред един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков”. Опашката е била дълга около 500-600 метра. След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.
Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

„Мъжът почина в магазина. Блъскаха го и му стана лошо. Беше лудница. Хората казаха, че е паднал, посинял е и е починал. Опашката беше огромна”, разказа една от жените, която е пазарувала в магазина.

Още в ранни се достигна до бой в София, заради желанието на клиентите да се запасят с олио. Оказва се, че ситуацията е подобна в цяла България. Социалните мрежи също гръмнаха заради истерията с цената на олиото и обявената промоция от „Кауфланд“ за стоката.

В социалните мрежи се появиха видеа и снимки от различни точки на страната с гигантски опашки от хора, които къде търпеливо, къде не чак толкова, чакат, за да влязат в магазините.

На места се е достигнало и до бой, викане на полиция и линейки. Ето какво гласят част от коментарите в социалните мрежи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here