САМО В BIG5: Среднощно товарене на РПГ и ракетни установки за Украйна от Летище София (снимки)

BIG5АКЦЕНТИСАМО В BIG5: Среднощно товарене на РПГ и ракетни установки за Украйна...
Стана ясно какво чака вчера тежкотоварният украински АН-124 в София: 6 тира с РПГ и 4 ракетни установки

 

BIG5 разкри какво чака вчера цял ден най-големият товарен самолет на Украйна на софийското летище. Колкото и да отричат премиерът Кирил Петков и министърката на икономиката Корнелия Нинова, че правителството не изпраща оръжие в Украйна, медията ни документира последната пратка.

Няма налично описание.

Товарът включва 6 тира с РПГ и 4 ракетни установки тип „Катюша“. По информация на BIG5, те са събирани от всички военни поделения в цялата страна. Шофьорите на „Громан България“, наета да извърши превоза, са получили указания да чакат докато стане 02 часа през нощта, за да не се привлича внимание.

Товаренето е станало между 03 и 04 ч., след което тежкотоварният АН-124 веднага е излетял.

Няма налично описание.

АН-124 е на украинската държавна компания за транспорт на свръхтежки товари или военна техника. Самолетът кацна у нас в неделя и до снощи продължаваше да стои на столичното летище.

Няма налично описание.

Товарният самолет идва от полския град Жешов, близо до украинската граница. Анализът показва, че от 21 април насам, въпросният АН-124 е направил поне шест полета. Логичното обяснение е потвърждение на тези информации, които постъпват от различни източници, че България все пак зад кулисите от поне седмица-две прави доставки на оръжие.

Логично питаме:

Лъжец ли е министър-председателят на България Кирил Петков? Да.

Лъжкиня ли е министърката на икономиката Корнелия Нинова? Да.

ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

ПП: Предполагаме, че много скоро сайтът BIG5 ще бъде подложен на масирана хакерска атака, но това само ще потвърди всичко написано по-горе и ще демонстрира за пореден път скандалната слабост на това управление и тормозът върху свободната журналистика.

[td_block_social_counter]

Последни новини