Председателят на СОС: Костадинов да озапти ордите си

BIG5NBOX.BGПредседателят на СОС: Костадинов да озапти ордите си

 

„Уважаеми депутати, вашите карти не са ви дадени, за да ги размахвате пред полицаите“, обърна се Георгиев към народните представители от партията

 

Това не е просто хулиганска проява. Това е атака срещу лицето на българската държава. Така председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев определи вандалските прояви на привържениците на „Възраждане“ към сградата на Столична община вчера.
По фасадата на общината са хвърляни камъни, има счупен прозорец, сградата е замеряна с яйца, съобщи още той в ефира на NOVA.

Георгиев посочи, че депутат от “Възраждане” е размахвал депутатската си карта в лицето на полицаите. „Уважаеми депутати, вашите карти не са ви дадени, за да ги размахвате пред полицаите“, обърна се Георгиев към народните представители от партията. Те са се опитали да попречат на униформените да опазят сградата от опита отново да бъде свалено знамето на Украйна от фасадата на общината в София.

„Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов да озапти своите орди. Депутатите получават пари, за да приемат закони за доброто на страната, а не да организират атаки над публични институции“, каза Георгиев, цитиран от actualno.com.

Председателят на СОС беше категоричен, че трябва да се даде отпор на насилието. “Не може в центъра на София депутати да предвождат хора и да предизвикват безредици”, каза той.

Георгиев заяви, че няма намерение да разговарям с лидера на “Възраждане” за случилото се.

[td_block_social_counter]

Последни новини