Еди Рама продължава да се подиграва с България

BIG5ЦИТАТИЕди Рама продължава да се подиграва с България
Боян Чуков: Поведението му трябва да се коментира от представител от неговия ранг на висшата администрация в София

 

Еди Рама, премиер на Албания отговори на реакцията на българското министерство на външните работи на изказванията му преди срещата ЕС-Западни Балкани вчера.

„О! Българското министерство на външните работи има проблем с начина, по който говоря! Има защо. Аз също имам проблем с начина, по който България иска да реши двустранни проблеми, като използва процеса на разширяване като средство да държи за заложници две страни от НАТО! Спокойно, приятели: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен!“, написа Рама.

Еди Рама продължава да се подиграва с България. Тонът му е ироничен, назидателен, заповеднически и недопустим за поста, който заема. Неговото отношение към България говори за авторитетът, който има нашата страна в международните отношения.

В случая е необходимо да коментира от българска страна поведението му представител от неговия ранг на висшата администрация в София. В противен случай и други могат да останат с впечатление, че могат да ни подритват без да им бъде даден адекватен отговор. Очевидно, че авторитетът на България на Балканите е принизен от страхливото и сервилно поведение на нашите политици.

Боян Чуков, фейсбук

 

[td_block_social_counter]

Последни новини