Задържаният любовник на Асен Василев бил човек на Лорер. Тони Иванов с телефон в килиите на 6-то РПУ

BIG5ПРОФИЛЗадържаният любовник на Асен Василев бил човек на Лорер. Тони Иванов с...
Ето това ни е „Промяната“

 

Задържаният вчера интимен приятел на кандидат-премиера Асен Василев – Тони Иванов, е човек на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер, научи BIG5 от свои перфектни източници. Според тях, именно Лорер запознава Василев с Иванов и именно министърът на иновациите превръща Тони Иванов във водеща фигура на „Продължаваме промяната“ във Варна.

Няма налично описание.По думите на нашите източници, Тони Иванов бил известен в морската столица с прякора Тони Фешъна и минава като изключително близък човек и на други фигури от „Продължаваме промяната“: Стоян Новаков и Калоян Икономов.

Също така за Иванов е известно, че е бил съдружник с Ивайло Миленов Желев във фирмата „Мултибилд инженеринг“ ЕООД, като неговият партньор в нея преди време бе замесен в скандал с европейски субсидии от Държавен фонд „Земеделие“ чрез фирмата „Изгрев-212“ ООД.

Няма налично описание.

 

Същевременно се говори, че „кариерата“ си сред богатите и известните Тони Иванов е започнал първо като шофьор на бившия петролен бос Митко Събев, а после – като шофьор и интимен асистент на съпругата на енергийния бос Богомил Манчев.

В София пък варненецът обича да седи по баровете и ресторантите на хотел „Маринела“, където допълнително „ловял“ богати жертви. През годините той си бил създал цял куп елитни контакти, като този факт заедно с аферата му с Асен Василев го накарали да се мисли за гениален и недосегаем.

 

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

Както вчера BIG5 пръв съобщи в свое разследване, задържаният за 24 часа Тони Иванов се занимава с това да заснема компрометиращи клипчета с жените и мъжете, с които поддържа интимни отношения.

 

Късно вчера сайтът „Афера“ съобщи, че задържаният за 24 часа в 6-то РПУ Иванов е бил оставен с мобилния си телефон в килията, като за него специално се е грижил избран полицай, чиято единствена задача била да опазва от чужди лица ВИП-любовника.

 

Наглостта на задържания Тони Иванов обаче е стигнала дотам, че въпреки че е под арест в районното, той си пише в своя фейсбук профил. Доказателство за това са скрийншотове от профила му, публикувани от „Афера“.

 

Това написа Тони снощи от килията си в 6-то РПУ:

Няма налично описание.

 

Още по темата:

Единствено в BIG5: Задържаха новия интимен приятел на Асен Василев с частна кола и шофьор от НСО, мъжът е лице на ПП във Варна и е свързан с престъпни групировки

[td_block_social_counter]

Последни новини