Мая Манолова: Преди време собственикът на чекмеджето не отрече, че снимките са истински, а само, че са режисирани

0
217

 

В сегашния парламент  меракът за разследване на кюлчетата и пачките впечатляващо се изпари

 

По повод терзанията на евродепутати и други разтревожени, че снимките с чекмеджето и пачките от спалнята на бившия премиер били манипулирани, все пак да им кажем в ЕП: на тях може и да им се виждат манипулирани, но на нас, българите, ни излязоха през носа. И даже ги разследвахме в комисиято по ревизия и парламента, когато той беше място за промяна наистина. Именно в изпълнение на ценностите на ЕС за върховенство на закона и борба с корупцията. В сегашния парламент  меракът за разследване на кюлчетата и пачките впечатляващо се изпари. И то при всички партии там. Даже и, виждам днес, и сред депутати от Европарламента се е изпарил. Въпреки, че на изборите друго ще обещават.

Нашата позиция е последованелна: пълно осветяване на кюлчетата и пачките и на политиците и магистратите, опънали чадър над чекмеджето. Особено, след като и самият собственик на чекмеджето не отрече, че снимките са истински, а само “режисирани”. И докато това се вихри из ФБ, ние зареждаме гориво по 4лв.

Мая Манолова, фейсбук

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/posts/pfbid0wL8MoeewANvTWBErnCMXAN68Ng7Fg6k8s1otynEaJkGSFyeR4q6hxddYPBNox1Cul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here