„Ще ти счупим главата“: Изхвърлиха репортер от скъп ресторант, където обядва Асен Василев (ВИДЕО)

BIG5ПРОФИЛ"Ще ти счупим главата": Изхвърлиха репортер от скъп ресторант, където обядва Асен...

 

Вицепремиерът и финансов министър в оставка и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев беше заснет от „Неудобните бг“ да обядва в едно от най-скъпите заведения в София – италианският ресторант „Ла Кампанина“ на площад „Народното събрание“.

 

Василев беше в компанията на шефката на кабинета му Жана Токова и председателя на парламентарната група на ПП Андрей Гюров.

„Вярно ли е, че американското посолство иска Никола Минчев за премиера и вие сте ядосан от това? В конфликт ли сте с Херо Мустафа“, попита репортерът Николай Караколев.

Василев агресивно отказа с мотив, че не е на публично място. Охранители с помощта на сервитьори с блъскане изхвърлиха репортера от заведението, заплашвайки, че ще му счупят главата.

#038;autoplay=0&cc_load_policy=0&cc_lang_pref=&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=1&" class="__youtube_prefs__ epyt-is-override no-lazyload" title="YouTube player" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen data-no-lazy="1" data-skipgform_ajax_framebjll="">

източник: Труд

[td_block_social_counter]

Последни новини