„Шофьорите“ на гаджето на Асен Василев проговориха: Тони Иванов беше посрещан с целувки в задния двор на „Чаталджа“

1
1172

 

Адвокатката на Тони Иванов или съзнателно лъже и дезинформира, или самата тя е лъгана. Последното е странно, тъй като би трябвало да е запозната с показанията

 

Няма налично описание.Асен Василев нееднократно е посрещал в задния двор на луксозната си сграда на ул. „Чаталджа“  Тони Иванов с целувки, разкриват в свои показания пред разследващите органи няколко души от шофьорите – „охранители“ на варненския гларус, научи BIG5 от свои перфектни източници.

Въпреки отричането, че не познава бившият кандидат-премиер, се оказва, че през последните месеци Иванов многократно е бил гост на Асен Василев в центъра на София. Той е бил каран там от няколко свои шофьори, които след задържането му са се разприказвали за аферите на бившия финансов министър с варненеца.

Нека припомним, че на 7 юли МВР задържа трима мъже при техен отказ да спрат за полицейска проверка на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Пушкин“. Служители от отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР подали сигнал за спиране на водач на л.а. „Фолксваген Артеон“. Мъжът не само не спрял, но и ускорил движението на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района  на  бул. „България“. В хода на предприетата проверка служителите на реда установили, че мъжът е шофирал със свидетелство за управление с изтекъл преди година срок на валидност. При инспекцията е установено, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции. По данни на сектор „Видеонаблюдение“-СДВР, снимки от преди дни показват, че автомобилът се е движел с поставена на предното стъкло светлинна сигнализация. Това МВР съобщи ден по-късно, премълчавайки, след като вече имаше публикации в медията ни кой е задържаният и премълчаха факта, че въпросният „шофьор, 40-годишен мъж“ е лицето Тони Иванов, за когото първо BIG5 съобщи, че е близък интимен приятел на кандидата за премиер и настоящ вицепремиер в оставка Асен Василев.

Това е Фолксфагенът на Тони Иванов, на който се виждат лампите на предното стъкло и който той твърди, че е на НСО

Тогава, а и чрез снимки, публикувани в BIG5, беше установено, че на автомобила, ползван от Иванов, е имало монтирана лампа на НСО, която при задържането на Иванов е бил направен опит да бъде свалена. Както е известно, подобни лампи са прерогатив само за служебни автомобили на НСО и не могат за бъдат инсталирани на частни такива. Въпреки това обаче гаджето на Асен Василев е използвал такава лампа на частния си автомобил, като дори варненецът се е ползвал и от услугите на няколко служители на НСО, както и на един служител на “Съдебна охрана“, което пък ясно демонстрира чадъра, които Иванов е имал благодарение на аферата си с Василев.

Няма налично описание.Преди около седмица адвокат Галя Гълъбова, която е защитник на задържания активист от ПП Тони Иванов, в обширно свое интервю пред столичен вестник заяви, че клиентът ѝ дори не е познавал Асен Василев. Според разкритията на BIG5 обаче, това твърдение не само не е истина, но по разкази на очевидци, двама са демонстрирали доста сериозна близост пред свидетели. От всичко това излиза, че или адвокатката на Иванов умишлено и съзнателно лъже и дезинформира, или че самата тя е била лъгана от своя клиент. В интервюто си пред столичния вестник Гълъбова надълго и нашироко обяснява колко невинен е нейният клиент, като дори нагло твърди, че Иванов никога не е имал инсталирана полицейска лампа на автомобила си. Смешно твърдение най-малкото поради факта, че BIG5 публикува снимка на автомобила на Иванов с полицейска лампа.

До този момент не бяха известни имената на придружителите на Тони Иванов по време на полицейската акция, когато той беше задържан, но BIG5 успя да се сдобие с техните имена. Става дума за Христо Генов Вълков и Денислав Данчов Иванов. Гаджето на Василев е ползвал още и шофьорско-охранителните услуги на Димитър Кръстев от НСО, както и на лице с името Александър – служител в „Съдебна охрана“.

Тони Иванов, както стана вече ясно от разкритията на BIG5, има още прякорите Тони Парфюма и Тони Мафията, е ползвал услугите и на още един служител от НСО. Става дума за Цветан Георгиев Стоименов, който е напуснал службата през 2021 г. и също нееднократно е карал Тони Мафията на рандевута с Асен Василев в луксозния му дом в центъра на София.

Според показанията на въпросните охранители и шофьори, Тони Иванов десетки пъти е бил личен гост на Асен Василев, като дори Василев лично е слизал в задния двор на кооперацията, за да посреща с целувка варненската си страст.

В BIG5 държим дебело да подчертаем, че правим това разследване не защото се интересуваме от мръсното бельо и чаршафи на Иванов и Василев – какво правят в леглото това си е тяхна работа, а защото случаят с Тони Иванов е нагледно доказателство за факта , че висши представители на ПП са разпъвали чадър над свои близки, без категорично да имат право над това. Не случайно от медията ни не се ровим около горещите слухове, че бившият кандидат за премиер Василев живее на семейни начала с културния министър в оставка Атанас Атанасов. Слухове, които между другото се разпространяват преди всичко от лица от най-висшето ръководство на „Да, България“, които твърдят още, че Наско Културата няма висше образование. Подобни твърдения излязоха вчера и за Асен Василев, който също до този момента по някакви неясни причини отказва да покаже дипломата си за завършено висше образование от Харвард.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here