Борисов с вратовръзка сред земеделци, пак нарече “Промяната“ измамници и пожела да коментира „парапета“

BIG5АКТУАЛНОБорисов с вратовръзка сред земеделци, пак нарече “Промяната“ измамници и пожела да...
Контрабандата ва момента е в страховити размери – затова смениха шефовете. Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за „Промяната“, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи

 

Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днеска са сменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало. Това каза по време на среща със земеделци в Исперих лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Те последния ден сложиха маските, днеска чувам, че казват – не слагайте маските. Малко да се осъзнаят. От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове. Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно – 100 милиона изгубили от фонд „Земеделие“, милиард от друга“, коментира Бойко Борисов.

Десислава Танева отбеляза, че „година и половина сме имали управление, което не е защитило нито една посока в земеделието: „Страни като Гърция, Румъния включиха промени в напоителната инфраструктура. Единственият шанс на нашия сектор остава тоталната модернизация на напоителната система. По отношение на зърнените коридори от Украйна България не постави въпроса за застрашаването сигурността на нашите фермери“.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

„Какви сто милиона? Това са им комисионните. Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе – не. Това са измамници. Защо трябва да се коалираме? Няколко служебни правителства на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо… Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши“, заяви Бойко Борисов.

„БСП скачат от министър на министър и казват „Недоволни сме“, „Чегъртат ни!“. Представете си днес Деси или Томислав да са министри и аз да казвам: „Недоволни сме! Зверски ни чегъртат. БСП са като Триглавата ламя, винаги имат министри“, коментира Борисов.

„Аз много разчитам на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за „Промяната“, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи. Искате ли да ви кажа как как Гълъб Донев ще прави бюджет? – Перо по перо. – Казвам го с най-добро чувство. Друго ще ме питате ли? За парапета, ако искате да говорим, ексклузивно. Ама това всъщност, което виждате, са зрителни измами“, заяви още Борисов.

[td_block_social_counter]

Последни новини