Илияна Йотова: Опасно е левите избиратели да бъдат разделяни между президента и БСП

BIG5АКЦЕНТИИлияна Йотова: Опасно е левите избиратели да бъдат разделяни между президента и...
Хората недоумяват защо е тази битка на Корнелия и на още 7 – 8 човека от сегашното ръководство на партията, подчерта вицепрезидентът

 

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в град Левски политическото напрежение между БСП и президентската институция и предстоящия вот наесен. Според нея сега е най-опасно левите избиратели да бъдат разделяни между партията и президентската институция, предава БНТ.

Ето какво каза Илияна Йотова:

Отношенията между лидера на партията Корнелия Нинова и президента Радев ще повлияят ли на левите избиратели?

– Безспорно ще повлияят, защото хората недоумяват защо е тази битка на Корнелия и на още 7 – 8 човека от сегашното ръководство на партията. Уверявам ви, че това не е позицията на българските социалисти и моите всекидневни разговори с тях го доказват. Според мен, колкото по-бързо спре тази война на Корнелия Нинова, толкова по-добре и толкова по-убедителни ще се резултатите на БСП на предстоящите избори. Най-важна е убедителната кампания и добрите резултати, за да може БСП да бъде представена в управлението на страната, а не просто да бъде необходимата партия за съставяне на парламентарно мнозинство.

[td_block_social_counter]

Последни новини