След като вкараха държавата в безпрецедентна криза, Лорер, Ангелов и Икономов се правят на кайт сърфисти

0
720

 

Гуруто на „Промяната“ Евгени Ангелов мечтаел за амазонската дрога „аяуаска“

 

След като в рамките на само седем месеца водещите лица от „Продължаваме промяната“ успяха да вкарат държавата в безпрецедентна икономическа и политическа криза, днес същите те се отдадоха на почивка и веселие из различни морски дестинации.

Докато бившият премиер Кирил Петков събираше тен на Българското Черноморие в Лозенец, бившият министър на иновациите Даниел Лорер, заедно със съпругата си и двете си деца, е почивал в луксозната вила „Оливастро“ на остров в Йонийско море. Вилата минава за едно от най-баровските места на гръцкия остров Лефкада.

Няма налично описание.

Заедно с Лорер на същото място са отдъхвали още и соченият за сив кардинал на „Промяната“ Евгений Ангелов и депутатът от ПП Калоян Икономов. По някое време към тях се присъединил и мекащият милионер – собственик на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев. Според запознати, същият Пенчев последно време се върти около баровците на „Промяната“, като напълно е загърбил бившите си фаворити от „Демократична България“. Тук трябва да припомним, че отдавна мечтата на собственика на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев е да стане президент и може би затова се завърта около съмнителни политически лидери.

Даниел Лорер, Калоян Икономов и Евгени Ангелов отдавна прекарват летата си на остров Лефкада под предлог, че избират именно тази дестинация, тъй като са кайт сърфисти. Тук трябва да споменем, че остров Лефкада е една от най-популярните дестинации за кейт сърф. Доколко обаче те са фенове на този спорт, или просто се правят на модни, е спорно, тъй като по-голямата част от времето си компанията прекарва по кръчмите. И ако някой наивник си мисли, че на по чаша узо те обсъждат бъдещето на България, нека дадем само следния пример: една от любимите теми на Евгени Ангелов е разказът му как той мечтае да замине за Амазонската джунгла, за да пробва древната халюциногенна дрога аяуаска. Става дума за халюциноген, който предизвиква звукови и визуални халюцинации, които биха могли да бъдат по-силни и от тези, които се предизвикват от LSD. Този факт едва ли е странен, предвид купищата слухове, че мнозина ръководни кади от „Продължаваме промяната“ имат нескрит интерес към различни наркотични субстанции.

По наша информация, предишните години групата многократно е отсядала в далеч по-евтиния хотел „Виладжио“. Явно, обаче, след седем месеца в управлението на държавата, Лорер, Ангелов и Икономов са повишили своя стандарт и вече почива в баровската вила „Оливастро“.

Няма налично описание.

Докато са били на о. Лефкада, Лорер и компания на няколко пъти са се връщали в България за по няколко дни, явно за да залъжат избирателите си, че все пак се занимават с някаква активна дейност, а не търкат задници по гръцките плажове.

Нека припомним, че Евгени Ангелов минава за гуру на “Промяната“, макар името му през последните месеци да бе в сянка.

Според мнозина анализатори, именно тази група – Лорер, Ангелов, Икономов, е ядрото на вътрешната опозиция в „Продължаваме промяната“, или с други думи – това са хората, които заедно с Асен Василев искат да отстранят Кирил Петков от новорегистрираната партия.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here