Бояна Бозаджиева: Когато Христо Иванов говори за неадекватност, по-добре да погледне своите депутати

0
294

 

Ако има съмнение, Христо Иванов да си вдигне жълтопаветните подметки и да отиде да види поне едно енергийно съоръжение на живо. На “Цанков камък” го чакат

 

Когато Христо Иванов говори за неадекватност, добре е да погледне собствените си депутати и техния “безценен”, “експертен” и “гениален” принос в енергетиката.

От последните дни той може да бъде обобщен със следното: единият му депутат внася в парламентарна зала предложение, което се свежда до това, че ако не бъде оттеглено, компенсациите за бизнеса ще влязат в сила след около 6 месеца (в добрия вариант). В момента всички индустриалци искат отмяна на този юридически потрес.

Друг пък негов депутат обясни как ВЕЦ “Цанков камък” не се поддържал добре, с което обиди същите тези енергетици, които за няколко седмици извършиха безпрецедентен в българската енергетика ремонт на авария.

Важно е да се знае, че начинът, по който служителите на НЕК сами са измислили ремонта, е уникален, но с него са спестени стотици хиляди лева на държавата.

Та кой е неадекватен в тази ситуация?

Ако има съмнение, Христо Иванов да си вдигне жълтопаветните подметки и да отиде да види поне едно енергийно съоръжение на живо. На “Цанков камък” го чакат.

Бояна Бозаджиева, фейсбук

https://www.facebook.com/boiana.bozadjieva/posts/10228154964442122

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here