Човек на „Промяната“ от ДАТО подслушва политици, журналисти и частни лица чрез приложенията Телеграм, Вайбър и др.

0
491

 

„Центърът“ е стая 501 в ДАТО, шефът на ДАТО натоварва Поляков, директор на 01 отдел „ДБ“ -ДАТО за следенето на живо, а Стефи Живкова за телефонната комуникация, разкрива сайтът „Афера“, който е сред послушваните

 

Информациите, които текат досега на ухо за това, че службите се използват за нелегален шпионаж и в услуга на лични интереси, се потвърдиха.

Държавна агенция „Технически операции“ (ДАТО), която в момента се ръководи от Бисер Борисов, подслушва с НЕЛЕГАЛЕН шпионски софтуер висши държавни мъже, като същата дори ги проследява в реално време.

Сред подслушваните и следени журналисти първи в списъка за следене, подслушване и хакерски линч е сайтът „Афера“!

Верният на „Продължаваме промяната“  Бисер Борисов, който е зет и на зам.-директор на Разузнавателното управление на МО – РУМНО и особено близък до Бойко Рашков,  след като смени Цветан Китов и приюти за зам.-директор на службата Бранимир Димитров, създаде в службата шпионска шпиц команда, пред която шпионския скандал в Европа, при който са следени десетки европейски лидери, направо бледнее.

Бисер Борисов лично ръководи подслушването и проследяването на най-важните мъже в България.

За да може да събира компромати и най-вече да държи и използва в подходящ момент, ген. Стоименов е натоварил зет си Бисер Борисов с нелеката задача – ПОДСЛУШВАНЕ.

Бисер Борисов е изградил специална зала, която се намира в сградата на ДАТО на ул. „6-ти септември“, № 29.  Залата се намира на междинен етаж в централната сграда с изглед към ул. „Гурко“. Става въпрос за стая под номер 501, намираща се между 4 и 5 етаж.

Източници от ДАТО споделиха, че стаята е оборудвана с най-съвременен шпионки софтуер, закупен като част от обществена поръчка свързана с възможността ДАТО да осъществява подслушване на част от електронните приложения в интернет, включително „Viber“ и „Telegram“.

Тъй като българското законодателство все още е спорно по въпроса относно законността на този тип подслушване, Борисов чрез нова обществена поръчка, замаскирана зад консумативи, и друг вид дребни технически бързо ликвидни техники организира чрез фирма от друго ведомство закупуването на шпионския софтуер от страна извън ЕС и на практика осигурява на Румен Радев пълна информация над живота и битието на когото си поиска.

С нелеката задача да следят и дишат във врата на държавните мъже, Бисер Борисов е натоварил верния му служител с фамилия Поляков, директор в 01 отдел „ДБ“ при ДАТО, който отговарял за ефективното следена на живо, филмиране и записване на всичко, което може да бъде интерес, както и Стефи Живкова, която пък отговаряла за телефонната и интернет комуникация.

Сайтът „Афера“ е подложен вече повече от година на брутален хакерски терор, както и на брутално следене и подслушване. Последните две действия – подслушване и следене, сме установили без особено професионално напъване, предвид „ювелирния“ професионализъм на маолумните Радеви копои, пише медията.

източник: Afera.bg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here