Разврат и корупция в НКЖИ?

0
718

 

Служители, работещи в ДП НКЖИ, споделят в сигнал изключително притеснителни неща, които уронват престижа на предприятието

 

Корупция и разврат – това са двете основи занимания на ръководството на държавното дружество Национална компания „Железопътна инфраструктура”.

Сайтът Narod.bg осветлява брутални факти от случващото се в най-голямото държавно предприятие и единствен управител на железопътната инфраструктура в България.

Ето какво пишат читатели на медията, разкритията трябва да послужат на вицепремиера и транспортен министър Христо Алексиев да предприеме пълен одит в дружеството, което издържаме всички ние с данъците си:

Към Вас се обръщат служители, работещи в ДП НКЖИ, за да споделим изключително притеснителни неща, които уронват престижа на предприятието и демотивират съвестните служители.

От близо една година ситуацията в държавното предприятие може да се оприличи с две думи – разврат и корупция.

След като ръководството бе поето от Златин Крумов, той в кратък срок успя да създаде един развратно-корупционен кръг от верни на него по корупционна и любовна линия хора. Фаворитката за сърцето на Крумов се казва Десислава Андреева, тя коли и беси на третия и четвъртия етаж на компанията. От нея треперят всички – и служители, и директори.

Мария Генова

Заместник-генерален директор на компанията е Мария Генова – тя пък е в интимни отношения с гуруто на корупцията Иван Бакалски – ръководител на най-големите строителни обекти, които са с европейско финансиране, по направлението Пловдив -Бургас.

Вакханалията, обаче, продължава – Мария Генова е дългогодишен заместник на Бакалски и като такава безпрекословно прокарва неговите интереси. Нейният конфликт с Гергана Алексова, острие на БСП, доведе до уволнението на социалистката.

Иван Бакалски

Бакалски е помислил и за щерка си – Мирослава е назначена от Златин Крумов за директор на ключова дирекция, която отговаря за всички търгове с европейски средства, които са над 1 млрд. лева към настоящия момент.

Вече има шега в НКЖИ, че ще предложат на министъра на транспорта да преименува ДП НКЖИ на „Крумов и Бакалски” ООД.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here