За дясната космическа празнота

0
172

 

Не очаквайте депутатите от БСП (какините пилци) да се обосноват срещу подобен законодателен абсурд, поради същата несъстоятелност в мисленето и немощ в отстояване на позиции

 

Утвърдените десни политически шарлатани пак са внесли законопроект за обявяване на комунистическия режим за престъпен и с искане да се свалят/забранят всички символи от онова време, в това число художествени.

За 33 години така и не вденаха тъй простия факт, че не призраците от миналото ги заплашват, а липсата на визия за бъдещето към което да поведат обществото.

Иначе казано, хората ще им искат сметка за тяхната излишност, поради политическа импотенстност и смислие, а не за отношението им към мъртвото минало.

Винаги съм се чудил, как намират комфорт в собствената си, бих я определил –  космическа празнота.

Мисля да се обоснова повече за това навирено в очите ни с претенция на смисъл безсрамие в седмичния анализ за Поглед инфо.

ПС: Не очаквайте депутатите от БСП (какините пилци) да се обосноват срещу подобен законодателен абсурд, поради същата несъстоятелност в мисленето и немощ в отстояване на позиции. Тази работа с отстояването минава първо през разбиране.

Същият безбрежен космос!

Валентин Иванов – Кардамски, фейсбук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here