Изключеният от БСП районен кмет д-р Делян Георгиев: Хора с лични интереси искаха да ме контролират

0
181

 

Винаги съм считал, че напускането не разрешава проблемите. Човек трябва да се бори да разрешава проблемите, дезертьорството е най-лесното

 

Причините за моето изключване са не една и две. Но ако трябва да ги обобщим е, че един кръг от хора там не искат аз да съм кмет поради една, единствена причина – не оправдах, това което те очакваха.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria изключеният от БСП кмет на столичния район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев.

Аз съм човек, който никога не би бил подвластен на групичка хора, които имат лични и други интереси.

В нашия район имахме дълги години застой, който направи така, че един елитен квартал вече е само една фасада. Положихме доста усилия това да се промени и промяната към по-добро се вижда.

В политиката и политическите партии има много хора, които искат да оказват влияние и да контролират кметовете и представителите си на различни позиции в държавното и общинско управление.

Винаги съм считал, че напускането не разрешава проблемите. Човек трябва да се бори да разрешава проблемите. Дезертьорството е най-лесното.

Имало е опити и за намеса в кадровата политика в района. Не съм допускал такова вмешателство. Район „Изгрев“ се развива добре, а това е проблем за един кръг от хора, които изключително много се притесняват от голямото доверие и подкрепата, която имам от жителите на района.

Хартиената бюлетина беше един от приоритетите на БСП. За мен това е историческа грешка, заради която партията ще плати висока цена. Хартиената бюлетина е метод за манипулация и кражба на вота. Хартиената бюлетина няма да промени резултата на партията. Причините за този трагичен резултат на БСП се коренят в съвсем различно място. Те си имат своята времева закономерност.

Още по темата:

Знакови социалисти с остра позиция срещу Нинова за вътрешнопартийната репресия срещу кмета на район Изгрев

Нинова се съсухри от самота: Изгони единствения кмет на БСП от София

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here