Тома Биков за аферата „Nexo“: Проверява се дали криптобанката е финансирала кампанията на „Продължаваме промяната“

0
165

 

Не сме се юрнали да участваме в правителство, смята Тома Биков от ГЕРБ по Нова тв. Според него трябва да се види първо къде отива третия мандат и след това да се говори.

 

„Тази квазиреволюционна енергия от последните 2 години вече се изчерпа“, категоричен бе той. ГЕРБ имали доста сериозни притеснения въобще от ПП, не само от лидерите на формацията.

„Няма да подкрепим некомпетентни законопроекти, независимо какви лозунги стоят зад тях. Трябва да се направи сериозна съдебна реформа, а не след 2 години пак да я поправяме“, допълни той.

Според него аферата „Нексо“ тепърва ще се развива и се проверява дали не е финансирана кампанията на ПП. И ако това се бе случило с ГЕРБ, сега това ще е първа новина, а не да се крие. А господин Настимир Ананиев е съдружник на г-н Тренчев, заяви той.

„Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока“, допълни той. Според него ако ПП и ДБ отидат заедно на избори, то това означава край на съществуването на ДБ.

Той смята, че ще има нова бомба и след разкрития как е подписан плана за развитие от страна на последното редовно правителство.

След прокуратурата на Ню Йорк и българските служби подхванаха NEXO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here