„Възраждане“: Няма да отидем на срещата с БСП, третият мандат няма да се осъществи

0
170

 

„Възраждане“ са получили покана от БСП за лидерска среща утре във връзка с третия мандат за съставяне на правителство. Това каза в отговор на журналистически въпрос в кулоарите на парламента лидерът на партията Костадин Костадинов, съобщи Новини.бг

 

Той повтори заявеното тези дни, че няма да отидат на обща среща, защото не виждат смисъл от нещо подобно, искат двустранни разговори.

От партията са убедени, че правителство с третия мандат няма да има.

Ние се виждаме всяка сряда и резултат от тези срещи няма, посочи лидерът на „Възраждане“.

Той отбеляза, че виждат някои приоритети, по които БСП вече са започнали да говорят и които са поставени доста по-рано от неговата формация.

Но има и други теми, по които не срещаме подкрепа от левицата, още повече, че има нещо изключително неприятно, което вече създава проблеми при разговорите. Това е публикацията в чуждестранната преса за износ на оръжие и петрол от България за Украйна миналата година. Това минаваше по някакъв начин с мълчаливото съгласие и знание на БСП, които управляваха сектора „икономика“, и е някак малко лицемерно, по думите на Костадинов, неговата формация да води със социалистите едни такива разговори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here