Някакъв си Зико щял да затваря общинския родилен дом в Пловдив. Щото не му стигали кинтите

0
300

 

До три месеца ще затворят общинския родилен дом в Пловдив. Нямало пари за ремонт и техника. Защото на кмета, някой си Зико, му идат явно много 1,3 милиона лева. Че как да отдели завалията от рекордните за миналата година 530 милиона за Пловдив?

 

Ние си знаем жени с какви финансови възможности отиват да раждат и да се преглеждат в общинските родилни домове (те само се наричат домове, но приличат на зандани). В това да си беден няма нищо срамно. Тъжно е!

Държавата България е превзета от власт, която ни е докарала дотам да сме разделени от раждането до смъртта. Не се заблуждавайте, че само живеем в различни квартали с различни възможности и уреденост. Ние сме обречени да сме разделени във всичко! Отдавна децата се учат в различни училища, лекуваме се в различни болници и се раждаме в различни родилни домове…

Умираме само еднакво.

Голям праз!

Вчера беше белодробната болница във Варна, днес е общинското родилно в Пловдив.

Ами утре?

Време е да се ядосате, драги ми сънародници! Ама много да се ядосате! Защото за онова утре, дето ви питам, какво ще затворят му знам отговора.

И вие го знаете! Много добре го знаете!

Валентин Иванов-Кардамски, фейсбук

https://www.facebook.com/valentin.ivanovkardamski/posts/pfbid0WGYQzAuiHYQGYRXB2x4gc5P7Gt2hy36ZRoeTygAhkoov75D66znaWVPQWFubjxjml

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here