И в Сирия загинаха хора, но това не е тема, защо?

0
278

 

Волен Сидеров: Световният полицай САЩ са наложили санкции на Сирия по геополитически причини. Ако искате в момента да изпратите помощ – материална, медицинска или финансова за Сирия НЕ МОЖЕТЕ да го направите

 

“Как да помогнем на хората в Турция “- заглавие от водещите телевизии днес.

Политици и държавници изказват съболезнования за загиналите от земетресението. Изброяват материалните помощи за пострадалите в Турция. Това е чудесно. Но, има загинали и пострадали, и в Сирия! Защо за тях няма помощи и съболезнования? Защо няма нито един екип доброволци, спасители, няма палатки, генератори, носилки… Няма нищо. За сирийските деца останали без дом от жестокото земетресение няма помощ! Сирийците не са хора ли?

Ще ви кажа защо.

Световният полицай САЩ са наложили санкции на Сирия по геополитически причини. Ако искате в момента да изпратите помощ – материална, медицинска или финансова за Сирия НЕ МОЖЕТЕ да го направите, заради санкциите на САЩ. Нека всички държавници от всички страни да призоват САЩ да свалят санкциите срещу Сирия, за да може да помогнем и на пострадалите там – те също са хора!

Волен Сидеров, фейсбук

https://www.facebook.com/volen.ataka/posts/737541707733352

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here