От македонския ГКПП „Деве баир“ отказали да получат обещания от министър Демерджиев агрегат, ремонтират си стария

0
177

 

На македонския пункт често спира токът, както беше на 4 февруари, когато стотици българи не успяха да отидат за поклонението пред гроба на Гоце Делчев

 

На македонския ГКПП „Деве баир“ отказват за получат обещания на 4 февруари от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев агрегат, който трябваше да бъде доставен в началото на тази седмица, още в понеделник, коментираха за БНР служители на българския ГКПП „Гюешево“.

На македонския пункт, където често спира токът, както беше на 4 февруари, когато нямаше ток 4 часа и стотици българи не успяха да стигнат до Скопие за поклонението пред гроба на Гоце Делчев, ремонтирали и пускат свой стар агрегат.

Вътрешният министър Иван Демерджиев обеща агрегат да бъде доставен от МВР за три македонски пункта на границата, за да не се създават проблеми в работата на екипите и да спира движението за часове. Но това и досега не е станало. А на македонския ГКПП „Деве баир“, където имаше спиране на тока почти всеки ден тази седмица, ремонтирали и пуснали стар агрегат, разказаха служители на ГКПП „Гюешево“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here