Заповедта за арест на Путин за спасяването на деца от Донбас е издадена от прокурор, чийто брат е съден за педофилия

0
384

 

Британската „правосъдна система“ вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал

 

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова потвърди информацията, появила се в телеграм канала на Юрий Баранчик за това, че прокурорът на Международния наказателен съд, издал вчера „заповед за арест“ на руския президент Владимир Путин и Комисарят по правата на децата в Русия Мария Лвова-Белова е британски адвокат Карим Хан е брат на Имран Ахмад Хан, бивш член на британската Камара на общините от управляващата Консервативна партия. 49-годишният политик беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче.

„Потвърждавам, че всичко е вярно“, коментира Мария Захарова. „Братът е педофил. Както казах вчера, сега защитата на децата от перверзници е криминализирана на Запад. Представяте ли си колко невинни детски души ще бъдат съсипани от морални изроди, като този брат? Но Русия не го разрешава. Със сигурност тези деца са били наред“, допълва дипломатът.

По-рано белоруският експерт по международна геополитика и кандидат на философските науки Юрий Баранчик написа:

Британският адвокат Карим Хан е прокурорът от Международния наказателен съд, който вчера издаде „заповед за арест“ на руския президент Владимир Путин и на руския детски омбудсман Мария Лвова-Белова. Той е известен с участието си в трибуналите за Югославия и Руанда, тоест един идеологически проверен от всички страни кадър, който върши каквото му наредят.

Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия) беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче.

И какво направи британското „правосъдие“? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо.

Решението на прокурора не струва. И руските медии трябва да повдигнат тази тема, за да обиколи света. Сигурен съм, че ще я подхванат. Все пак няма такива случайности. Британската „правосъдна система“ вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал. И, разбира се, вече е ясно защо, съдиите от МНС изскочиха от тогите си, за да вземат такова очевидно идиотско и незаконно решение.

BIG5

1 COMMENT

  1. […] Карим Хан е включен в списъка на руското вътрешно министерство с лица за издирване, съобщават руските медии, като привеждат информация от базата данни на министерството. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here