Костадинов: Лицето Лорер надмина по лъжи и българомразие своя сънародник Сюлейман Пуси

0
322

 

Изводите след снощните дебати по бТВ:

1. Коалиция ППДГБТ+ има един основен довод – гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Лицето Лорер, явило се на дебата, надмина по лъжи и българомразие дори своя ненадминат досега сънародник Сюлейман Пуси.

2. ГЕРБ също имат един основен довод – гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Десислава Атанасова беше силно неубедителна.

3. На ДПС им е все тая. Техният електорат не гледа българска телевизия и е тежко феодално зависим от агите си. Преди 145 години българите се освободихме от турско робство – сега е наш ред да освободим тюркоезичните ни сънародници от депесарско робство.

4. БСП бяха на бенефис – техният представител Свиленски очевидно се наслаждаваше на последните си мигове на терена, преди да окачи бутонките на пирона в съблекалнята. На следващите избори през есента тази партия ще има сериозен проблем с влизането в парламента.

Цончо Ганев от Възраждане стоя най-добре от всички, и то при условие, че имаше още един опонент – т.нар. журналистка Мария Цънцарова. Въпреки, че я хвана в лъжа поне два пъти, тя не спря да се хили неадекватно и да повтаря заучени и клиширани фрази. Но какво да се прави – такова е нивото на някои „журналисти“ в Ьтв. Не на всички – колегата и Златимир Йочев беше пример за обективно и безпристрастно водене на дебат.

Изводите оставям на вас. Аз моят избор, както е добре известно, съм го направил отдавна:) На 2 април ще избера свободата и ще гласувам за Възраждане!

 

Костадин Костадинов, фейсбук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here