Борисов след срещата с „Възраждане“: Знам мнението им, както знам мнението на ИТН, на г-жа Нинова, на ДПС, на ПП и ДБ. Обнадежден съм

0
160

 

Ако ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая пак ще сме на избори, коментира лидерът на ГЕРБ

 

От това, което видях днес – „Продължаваме промяната-Демократична България“ ( ПП-ДБ ) могат да си говорят само с ГЕРБ-СДС. Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ и депутат Бойко Борисов, след разговори с ПГ на „Възраждане“ в търсене на подкрепа за законодателни приоритети.

„Знам за какво мога да разчитам на „Възраждане“. Знам мнението им, както знам мнението на ИТН, на г-жа Нинова, на ДПС, на ПП и ДБ. Обнадежден съм“, заяви Борисов. Припомняме, че миналата седмица лидерът на ГЕРБ проведе поредица от такива срещи в Народното събрание с „Продължаваме промяната-Демократична България”, с ДПС,  с „БСП за България“, с „Има такъв народ“.

„Ако коалицията ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая пак ще сме на избори. Няма да сме на избори, ако те подкрепят нас с първия мандат“, коментира Борисов и уточни, че лидерска среща между ГЕРБ и ПП-ДБ ще има, когато  станат готови.

„Днес имаше много по-сериозна работа, да изберем председател на парламента и мисля, че с едно много голямо мнозинство беше избран, оттук нататък има работа“, обясни Борисов и допълни, че следобед се събират работни групи по финанси и икономика.

„Нека използваме тези дни, лишени от чувството за величие всички, виждате какво се случи днес в парламента, каква все още омраза има особено между другите политически сили“, призова той.
видео: NOVA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here