Борисов: Превърнахме се в държава на записите, не искат правителство. Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа

0
245

 

Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира изявлението на съпредседателя на ПП Кирил Петков снощи и анонса на Радостин Василев, депутат от „Промяната“ да напусне парламентарната група.

 

Целта е да се провали правителството. Всичко е много близко до това да бъде съставено. То човек да няма телефон на днешно време, превърнахме се в държава на записите. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка със записите, които се очаква да представи Радостин Василев.

Според него във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира. Той припомни, че сам е бил жертва на записи – „по тоалетни, по спални, по какво ли не“ и журналистите били в „телешки възторг“ да го коментират. Борисов няма информация по темата, но нарече случилото се „нечистоплътно“.

Няколко пъти той повтори, че и неговите записи са били нерегламентирани и са целели сваляне на правителството. „По същия начин искат сега да ни попречат. Абсолютно същият сценарий сега се прилага към ПП и ДБ“, смята Борисов. Целта била да се направи всичко възможно, за да не се направи правителство.

„Мария Габриел води преговори. Аз не участвам. Мен може да ме изпере само народът.“

източник: Гласове

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here