Фейсбук гърми: ПП извършват държавна измяна!

0
507

 

Реакции в социалната мрежа след пуснатия запис на Радостин Василев:

 

Петър Волгин:

След всичко, което изнесе в БТА Радостин Василев, съставяне на правителство с участието на ПП-ДБ би било абсолютна подигравка с България. Не е възможно, не е морално властта да бъде предоставяна в ръцете на хора, които чухме какво говорят.

„Прочистването на службите“ и „съгласуването с посолствата“ е престъпление срещу националната сигурност. Да не говорим за моралната страна. Уж тази коалиция трябваше да демонтира „модела ГЕРБ“, а прави точно обратното. Бетонира ГЕРБ. Даже най-големите критици на Борисов, като въпросния Христо, били измислили специален механизъм, за да се протака евентуалното искане на имунитета на лидера на ГЕРБ.

Така, че в случай имаме престъпление срещу сигурността на страната, съчетано с тотално аморално поведение. Ако тези хора наистина направят правителство, това за отрицателно време ще срути цялата парламентарна система.

Богомил Бонев:

Радостин Василев наистина хвърли бомба. Одобрението на бъдещи шефове на специалните служби от чужди посолства е огромен скандал. Във всяка друга държава политиците, които са уговаряли това, подлежат на наказателна отговорност. За национално предателство.

Незабавно трябва да се установят и одобрените за шефове. Ако в момента работят в специалните служби, е налице тежък пробив в националната сигурност.

Калина Андролова:

Ужасяващ скандал! Запис, в който се казва, че ПП ще подменят шефовете на служби с такива, одобрени от посолствата! Това минава всякаква граница на приемливото. Пълен погром! Не може ГЕРБ да прави коалиционен кабинет и да подкрепя ПРЕДАТЕЛИ. Държавна измяна!!!! Държавата ни стигна абсолютното ДЪНО.

Свестете се!!!! Не може обществото да не реагира на подобна информация. Това не е държава, това е територия от предатели, безродници и най-елементарна агентура, която даже не знае как да се прикрива.

Още по темата:

Записът с Кирил Петков и Асен Василев: Службите са наши! Това са хора, които са определени от посолството

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here