Ахмед Доган: ДПС е мишена на разрушителните сили

0
381

 

Всяко посегателство срещу председателя на партията е посегателство срещу нея и нейните избиратели, заяви почетният председател на движението

 

„Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели“. Това заяви почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в специално послание към депесарите, предаде novini.bg.

То бе прочетено от зам.-председателя на НС Филиз Хюсменова пред многохилядното множество в с. Медовец, където ДПС отбеляза годишнина от Майските събития през 1989 г. и почете героите на демокрацията по време на т.нар. „Възродителен процес”, съобщиха от пресцентъра на партията.

„ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно”, категоричен бе д-р Ахмед Доган.

Ето цялото послание на д-р Ахмед Доган, почетен председател на ДПС:

Уважаеми г-н председател, скъпи депесари!

Преди всичко искам да ви поздравя във връзка с „Майските събития“ през 1989 година.

Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост!

Второто, което искам да споделя с вас, са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново са ДПС и неговият председател г-н Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!

Обичам ви!

Винаги ваш Ахмед Доган

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here