Гешев отказа да коментира свалянето на имунитета на Бойко Борисов

0
197

 

Главният прокурор е в Бургас за участие в международен форум

Часове след като стана ясно, че от прокуратурата са поискали имунитета на Бойко Борисов, потърсихме за коментар главния прокурор, който от снощи е в Бургас за участие в международен форум, коментира „Нова телевизия“.

Иван Гешев категорично отказа да коментира темата, както и имена и схеми, които бяха оповестени в „Здравей, България” от директора на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Обвинител номер 1 заяви, че вече е говорил достатъчно.

Той се включи във втория ден на Международна конференция на тема „Обмяна на опит и добри практики за противодействие на транснационалната престъпност, киберпрестъпността и изпирането на пари“, на която Прокуратурата на Република България е домакин.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред националната телевизия, че не притежава имот в Испания. Коментарът му дойде след като вчера прокуратурата поиска имунитета му заради разследване по казуса „Барселонагейт“. Той беше категоричен, че няма да се откаже от имунитета си и разчита атаките срещу него и ПП-ДБ като опит да се провали съставянето на правителство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here