ВСС: ДЪНО! СРАМ! ЗАКРИВАЙ!

0
274

 

Тези хора демонстрират такова юридическо бездарие, такава некадърност, че се молете никога да не попадате в ръчичките на тия бездарни касапи!

 

Това е най-безсмисленият ми ден от години наред.

ЧАСОВЕ гледам и слушам нещо идиотско, нещо безумно, нещо малоумно, нарeчено Висш Съдебен Съвет /ВСС/.

И да не знаеш кой с колко е накупен, надупен и смачкан, хабер да нямаш, ако не си разследващ журналист като мен, то личи – ама така им личи по физиомутрите, че е потресаващо даже!

По-страшното обаче е друго!

Тези хора са юристи, магистрати и от тях зависи „нивото“ на съдебната система в България.

А това, което демонстрират при днешното засадение за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев, е ПОТРЕСАВАЩА НЕКАДЪРНОСТ, АБСОЛЮТЕН НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, МАЛОУМИЕ, КОЕТО Е НАПРАВО ПРЕСТЪПНО!

ДЪНО!

Отказаха се от искането за отстраняване на Гешев заради атентата и израелския експерт, оставиха единствено искането за „политическия боклук“, и часове сега разпитват „свидетели“ за емоционалното състояние на Гешев, за да го заколят днес, незабавно, защото бил нарекъл политиците „политически боклук“. По заръка на мафията.

И ако гледате и слушате как водят разпитите на свидетели, как питат като махленци на женския пазар, как изобщо отправят въпроси, зададени НЕ по същество, пласират внушения като клюкари, ще се хванете за главите!

Тези хора демонстрират такова юридическо бездарие, такава некадърност, че се молете никога да не попадате в ръчичките на тия бездарни касапи!

Това, което се случва пред очите на всички, особено пред очите на всички юристи, е СРАМ!

СРАМ! СРАМ!

Не стига, че този ВСС е накупен и това е обществена тайна, но и се състои от убийствено НИСКА ТОПКА юристи.

И те правят нещо, от което всеки НОРМАЛЕН юрист трябва да се срамува! Линч срещу главния прокурор Гешев и то линч ИЗВЪН ПРАВОТО, СРЕЩУ ПРАВОТО, ПОТЪПКВАЙКИ ПРАВОТО, ЛИНЧ, осъществяван толкова убийствено некадърно, че ако това е съдебната система на България, то тя трябва да бъде изрината с булдозер.

А новият министър на правосъдието е абсурден потрес! Тоя тип може спокойно да изиграе префинен, любезен нацист от фашистки филм. Визията му е перфектна за това.

ЗАКРИВАЙ!

Веселина Томова, Афера

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here