У нас фактите са: асансьорът пръв нападна Цветан Цветанов, а „Арда“ – Кърджали е най-автентичният европейски отбор

0
395

 

Напът сме да се превърнем в новия Еверест на тъпотата в света

 

На мен ми е крайно неудобно да пиша каквото и да е, предвид факта, че единствената ми „експертиза” в този живот е докторат по темата „Как да направим 1000 поразии за 60 секунди”, но въпреки това си мисля следното:

Предвид комплицираната политическа ситуация в страната, мачът на 11 юни 2023 година между ФК „Левски” и „Арда” – Кърджали, ще бъде спечелен от „Арда” – Кърджали.

Казвам ви го предварително, щото имам свои хора в спалнята на Боби Михайлов, чекмеджето на Баце, гардероба на Алена, в ЦРУ, както и в офиса на Бил Клинтън и завода за конски упойки в Разград.

Предупреждавам ви! Да не ми се кокорите след това!

Защо ли?! – веднага би попитал някой идиот. (Киро, седни си на чина! – пък би отговорила класната ми на поредния зъбчо.)

Ами, веднага ти обяснявам, бате.

Защото „Арда” – Кърджали е по-европейският отбор! Затова! Глупако изгубен!

Няма как да спечелиш подобен мач, ако нямаш за нападател травестит, за крило – Пепи Драхмата, както и някой тежък наркоман за защитник, а за съдия на мача пък би трябвало да бъде избран Висшият съдебен съвет (ВСС) powered by Урсула фон дер Лайън и няколко милиона джобни. Каквото и да означава последното…

Абе, истината е, че „Левски” е готин отбор, ама е офшорка и демоде. Ако го прекръстят, например, на „Бой Джордж – 2023”, току-виж спечелил дори и наградата “Букър”!

Освен това, Баце вече 200 пъти го е прехвърлял. „Левски“. Доверието в „Левски“. На кого ли не! На Путин, на Саздов, на Сталийски, на Ливан, на Цецо Цветанов, на Фидосова, дори и на Гешев е напът да го прехвърли. Доверието в „Левски“…

Абе, майтап е, ама има дела и документи, както казваха едно време по националното радио в 7 без 15 сутринта.

Искам да кажа, че дори онези заспи – американците, би трябвало вече да са го надушили. Тоя културен антрополог от Банкя…

Щото човекът очевидно е шизофреник, а Uncle Sam би трябвало да има голям нос, тъй като ако си мислите, че Христо Иванов е уникален, а Буратино е копие, в грешка сте.

Както и да е…

Наистина ми е неудобно да пиша по темата, щото нямам експертиза, но поне ще се изчистим от боклуците. (Бобокови не харесват това!)

Тъй като сме напът да се превърнем в новия Еверест на тъпотата в света. И като казах „Еверест“, та се сетих за ген. Атанасов – какво прави тоя сладур, бе?! Да не се е загаджил с Малечка-Палечка случайно?

Все тая! Да не ставам зъл. И жълт. Все пак дори джуджета имат право на интимност.

Лека вечер!

П.С. By the way, неизбежно беше безразборният сексуално-политически живот на Баце най-накрая да доведе до сифилис.

После Мата Хари му била виновна!

А просто трябваше да се придържа към фактите!

А у нас те са:

Асансьорът пръв нападна Цветан Цветанов. И после го изнасили. Три пъти.

Амин!

Васил Петев

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here