80 млн. гледаха завръщането на Такър Карлсън

0
239

 

В премиерния епизод Такър Карлсън той обсъди темата за Каховската ВЕЦ и има ли логика руснаците да залеят окупираните от тях територии и да спрат водоподаването за Крим, което с толкова труд изградиха, след като 8 г. полуостровът беше отрязан от украинската ВиК система?

 

80 милиона души само за ден гледаха емисията Такър в Туитър, с която легендарният и уволнен неотдавна водещ на Фокс се завърна на екрана. Не телевизионния, но на него – макар и най-гледаният в света журналист, той никога не е събирал толкова мащабна на брой публика, колкото в социалната мрежа на милиардера Илън Мъск, известен също с алтернативните си на официален Вашингтон позиции, пише 19min.bg.

В премиерния епизод Такър Карлсън той обсъди темата за Каховската ВЕЦ и има ли логика руснаците да залеят окупираните от тях територии и да спрат водоподаването за Крим, което с толкова труд изградиха, след като 8 г. полуостровът беше отрязан от украинската ВиК система? Същата тема се дискутираше същия ден и в Съвета за сигурност на ООН. Смята се, че Такър Карлсън бе свален от тв екрана именно заради отразяването на войната в Украйна в разрез с администрацията на САЩ и в подкрепа на Путин.

Другата версия е споразумение с фирмата – производител на машините за вот в САЩ, които донесоха победата на Байдън на миналите президентски избори. Напомняме, че там започва решителната част на новата кампания за Белия дом.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here