Лавров нарече думите на Байдън и Зеленски за ядрената заплаха от Русия „бурен поток на съзнанието“

1
167

 

Според руския външен министър тези изявления не трябва да се коментират

 

Руският външен министър Сергей Лавров нарече изявленията на президента на САЩ Джо Байдън и украинския лидер Владимир Зеленски за ядрената заплаха, която уж идва от Русия, „бурен поток на съзнание“, който не си струва да се коментира.

„Трудно ми е да коментирам това, което президентът на Съединените щати говори напоследък, както и други наблюдатели, които се чудят как да тълкуват всичко това. Сега не бих придавал твърде голямо значение на словесните изцепки, които нямат основания“, – каза ръководителят на дипломатическото ведомство в коментар за програмата телевизионния канал „Россия-1“, фрагмент от който журналистът Павел Зарубин публикува в своя канал в Telegram.

Министърът нарече изявленията на Зеленски „още по-бурен поток на съзнанието“. Нямам медицинско образование. Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има медицинско образование. Не мога да нося отговорност за психологическото състояние на хора, които многократно, ежедневно доказват своята неадекватност“, добави Лавров, цитиран от ТАСС.

BIG5

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here