Волен Сидеров: Делян пак е тук, а майданът къде е?

0
256

 

Къде сте вие, врагове на „златния пръст”? И кой днес е „златният пръст”?

 

През 1990 г., спомням си, седесарите около мен много се ядосваха на логото на Стефан Продев: „Ние пак сме тук…и пак сме същите…” Аз се забавлявах и им казвах: какво искате, да се разтворят като захар в чая ли?

Днес се повтаря ситуацията. Делян Пеевски става член на комисията за промяна на Конституцията. И казва ясно: да, аз съм тук и съм същият!…. Хайде да видя какво ще ми направите! Видя се, че никой нищо не може да му направи. Така както беше и през 2013 г.

Но тогава аз и моите колеги го отнесохме. По нашите глави хвърчаха павета, стъклени бутилки, пълни  с метални топчета и метални предмети, които можеха да убият някого. Колегата ми от тв Алфа Кристиян Димитров беше тежко ранен в главата и нещата можеха да завършат фатално за него.

Защо? Каква беше тази нездрава енергия срещу нас – 1500 пияни и надрусани глигани срещу петдесетина атакисти в отсечката между Дондуков и Московска? Ами Бойко се беше уплашил, че Делян ще стане шеф на ДАНС и ще го подкара по стъргата. Делян беше точно за 1 ден шеф на ДАНС. На следващия ден оттегли кандидятурата си. Е, сега се позабави с 3 седмици, преди да оттегли членството си в Комисията за промяна на Конституцията.

Но не усещате ли, че той вдигна нивото? От еднодневен шеф на ДАНС, стана българският Томас Джеферсън, който така или иначе ще пише новата Конституция. Дали като член на комисията, дали като фактор в парламентарната група на ДПС, няма значение…

И сега следва основният философски въпрос. Къде сте вие, герои от майдана през 2013 г.? Къде сте вие, врагове на „златния пръст”? И кой днес е „златният пръст”?

Защо няма майдан срещу неоспоримото и важно парламентарно присъствие на Делян Пеевски, така както го имаше през 2013 година?

Къде сте, герои? Чакам ви на ъгъла! И поне се извинете на Кристиян, когот можехте да убиете тогава!

автор: Волен Сидеров, за BIG5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here