Вилнюс няма да доведе до оргазъм нашите натовци

0
185

 

Хайде коментирайте това, сладкогласни атлантици наши!

 

Срещата на върха във Вилнюс определено е афродизиак за нашенските атлантици. Едно време като деца, ако някой закачаше някого от по-малките в махалата, казвахме: „Ти ще видиш като кажа на батко!”.

Сега гостите в тв студиата ми напомнят тези детски закани. Ей сега ще видите как Батко Байдън ще вземе Зе, както му викат в НАТО, и тогава Путин да му мисли.

Байдън, подозирам, отдавна получава помощ от изкуствен интелект и той му нашепва да не прави фаталната грешка да вкарва Украйна в пакта, защото това означава ядрена война, а на стария президент и неговите роднини още им се живее с всички сексуални и кокаинови удоволствия на грешния живот.

Тогава? С какво да зарадваме нашенската атлантическа общност, която почти стигна до вяла ерекция след визитата на Киевския Вова (защото има и московски Вова).

И ето съобразителни бивши зам.-министри и министри вече вдигат ръка: „Аз да кажа, другарко!” и казват: то покана за Киев едва ли ще има на този форум, но добрата новина е, че Ердоган вдигна ветото за Швеция и тя вече няма пречки за НАТО. А това е на границата с Русия – сега ще видите как ще се изпоти Путин от притеснение.

Швеция вярно е на гранично разстояние от Руската федерация, но то така е било и през 1709 г при Петър Първи. Тогавашният крал на Швеция Карл XII е минавал за непобедим, но Полтавската битка опровергава това и той бил принуден да се крие при турския султан и да му стане поданик. Виждате ли колко стари отношения имат Швеция и Турция.

Сега Ердоган си играе ориенталската игра, но това нищо не значи. При него нищо никога не значи всичко.

Така че нашенските атлантици, преждевременно възбудени от срещата във Вилнюс, ще си останат с вялата ерекция. До оргазъм няма да стигнат. И да им припомним накрая, че само след седмица на срещата в Брюксел Латинска Америка – ЕС  Зеленски не е поканен по искане на латиноамериканските лидери.

Хайде коментирайте това, сладкогласни атлантици наши!

Волен Сидеров, за BIG5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here