Да запишат, че на власт ще са тези, които са одобрени от икономическите кръгове у нас и посолството

1
246

 

Не е лошо да премахнат и изборите. Боби Сарафов не може цял живот да оправя проблемите на управляващите. Такъв анализ на идеите на ППДБ за промени в Конституцията прави на стената си във Фейсбук политическият наблюдател Ивелин Николов.

Ето какво пише той:

В новата Конституция трябва да се опише и традиционното българско ястие.
Не, не говоря за мусака, а за рибай стек.

Може да има и ясен регламент по колко пъти годишно българинът има право да си сменя пола, за да няма объркване в администрацията.

Свобода, свобода, ама администрацията ни си е тежка, защото там се хранят партийни назначения. Електронно правителство може да дочакаме от внуците на Божанков, евентуално.

Прокуратурата и съда трябва да принадлежат на управляващите, за да не стават обърквания. Боби Сарафов не може цял живот да оправя проблемите на управляващите.

Не е лошо да премахнат и изборите. И без това в записа си казаха, че ни мислят за прости, а и ние вече не изпитваме интерес към тях.

Да запишат, че на власт ще са тези, които са одобрени от икономическите кръгове у нас и посолството, което припознават за водещо днес. Едно време беше съветското, днес е американското, утре кой знае.

Та съветът ми е водещото посолство да не се заковава поименно в Конституцията, защото не се знае. Ще се преценЯ според обстоятелствата.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here