Недялко Недялков: Не Вежди, а Борисов трябва да си ходи подзагл – Като го видя, че се кръсти, знам, че лъже

0
174

 

Не Вежди, а Борисов трябва да си отиде.

 

Публичната екзекуция на Вежди е поредна илюстрация за мерзостта на Борисов, който предава всички около себе си, за да оцелее.

Как няма свян, как няма неудобство, а уж се пише религиозен, богоугоден, след всяка лъжа се кръсти по двайсет пъти…

Като го видя, че се кръсти, знам, че лъже.

Навремето Вежди бе сред хората, които представиха Борисов на Царя. Издейства генералското му звание.

После скрепи отношенията му с Ердоган и бе гарант за тях. Това бе изключително полезно за България и озаптяването на бежанския поток.

В миналия парламент се жертва и стана председател, колкото да минат важни закони, рискува крехкото си здраве. Бе до Борисов от самото начало на ГЕРБ, превръщайки се в обект на подигравки и хули от страна на „прогресивната“ интелигенция…

И сега – изхвърлен като куче.

Големият му грях е, че не стана соросоид. Не заговори политкоректно, в тренда на розовия комунизъм. Да не забравяме и фундаменталната роля на „Галя от американското посолство“.

Борисов дори не се появи да му каже по човешки едно „благодаря, Веждичка, ти си пич!“, да го прегърне…

Доволен съм, защото бях прав, когато предупреждавах Вежди да не изменя на съвестта си и да не гласува перверзното правителство с ПП и ДБ. То е отровно, физически отровно.

Но съм и отвратен от хронифицираната подлост на Борисов, който гази върху килим от смачкани човешки съдби. Отвратен съм и от всички предатели – депутати и ибрикчии на вожда в ГЕРБ.

Питат ме често – ти защо предаде Борисов, защо обърна палачинката?

Аз ли?! Той предаде всички ни.

Като си затваряте очите, мръсотията няма да се изчисти.

Напомням все пак на Борисов (макар че отдавна не виждам смисъл да контактувам с него по какъвто и да е повод, той е напълно подменен)…, но напомням все пак, че Вежди е възрастен, чувствителен, болен човек. Нека намери начин да каже две-три хубави думи за него ПУБЛИЧНО, нека посмекчи унижението, защото иначе грехът ще се пише изцяло на неговата глава. А кармата, уви, си отмъщава на потомството. Не че му пука.

Напомням му и че той каза за Цвета Караянчева, че е ПКП.

Недялко Недялков, ПИК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here