Медведев: Украйна е държава-паразит и получава храна „от тялото“ на своите господари

0
35

 

Бандеровският режим ще приключи много бързо без оръжейни доставки, пише Дмитрий Медведев

 

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев публикува изключително остър коментар в своя канал в Телеграм, наричайки Украйна „паразит“.

„Нашият враг винаги мъчително изчислява колко ни остава. Танкове, снаряди, ракети и т.н. Това е разбираемо – вражеската пропаганда живее по свои собствени закони. Но не само – подобно пресмятане е съвсем в логиката на самото съществуване на бандеровската държава. В края на краищата тя е държава-паразит и получава храна „от тялото“ на своите господари, живее за тяхна сметка. Край на оръжейните доставки и всичко ще приключи много бързо за бандеровския режим. Паразитите ще умрат“, коментира Медведев.

„Ние сами се снабдяваме с всякакви видове оръжия. Днес и то в количества, надхвърлящи нуждите на въоръжените ни сили. Ето така функционира нашият военнопромишлен комплекс. Монтажните му линии работят на трисменен режим на работа. И ще произвежда толкова оръжия, колкото са необходими за ефективната защита на Отечеството ни“, пише още заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в своя Телеграм канал.

Няма налично описание.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here