Тръмп: Искат да върнат истерията с Ковида преди изборите, но няма да се подчиним

0
46

 

Бившият президент Доналд Тръмп заяви, че Америка „няма да се съобрази“ с поредния кръг от ограниченията за Ковид относно пътуванията или подновените изисквания за носенето на маски и поставянето на ваксини. Това той заяви във видеоклип, публикуван в социалната мрежа Truth Social.

Ето и изказването на Тръмп:

„Левите лунатици се опитват да върнат блокирането заради Ковид и задължителните мерки с всички съпътстващи страхове за новите варианти, които предстоят. Знаете ли какво още предстои? Избори!

Те искат да рестартират истерията около Ковида, за да могат да оправдаят още повече блокирания, още повече цензура, още повече незаконни касички, още повече бюлетини за гласуване по пощата и трилиони долари подкупи за политическите им съюзници, които ще се насочат към изборите през 2024 г. Звучи ли ви познато?

Имаме си работа с лоши хора. Но всеки тиранин от Ковида, който иска да отнеме свободата ни, може да чуе тези думи: „Няма да се подчиним!“

Така че дори не си и помисляйте за това, ние няма да затворим училищата си, няма да приемем вашите забрани, няма да се съобразяваме с вашите заповеди за носене на маски и няма да търпим вашите заповеди за ваксини.

Те фалшифицираха изборите през 2020 г. , а сега се опитват да повторят същото, като фалшифицират най-важните избори в историята на страната ни – тези през 2024 г. Дори ако това означава да се опитат да върнат Ковида.

Но те ще се провалят, защото ние няма да позволим това да се случи. Когато се върна в Белия дом, ще използвам всички налични правомощия, за да намаля федералното финансиране на всяко училище, колеж, авиокомпания или система за обществен транспорт, които налагат задължение за носене на маски или поставяне на ваксини.“

източник: Труд

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here