Участва ли Брендо в сглобката? Не е ли добре Киро да поиска и политическа подкрепа от някой мексикански наркокартел?

0
61

 

„Не ме интересува дали Алексей Петров е участвал при сглобяването на правителството, за мен са важни процесите и политиките“, това заяви „анализаторът“ Светослав Малинов в предаването „Твоят ден“ по Нова нюз. Според него журналистите били наивни и скоро щели да съжаляват за разпространяването на интригите, които бълвал Бойко Борисов.

По много начини може да се определи горния коментар на Малинов, по различни начини може да бъде оценен той, но със сигурност повдига поне няколко въпроса, касаещи най-малкото морала на лицата, които управляват България днес. Съвсем закономерно например, можем да им зададем въпроса, участва ли Евелин Банев – Брендо с логистична подкрепа за доставка на пици в Министерски съвет. Може ли Брендо да бъде приет за съветник на Тагарев, или поне на Лена? Цяла България знае, че настоящият министър на Република България преди да стане такъв, е бил съветник на украинския президент Володимир Зеленски. Предвид факта, че Брендо беше задържан в Киев преди известно време, а после почти моментално беше освободен от украинските власти, както и предвид това, че тогава научихме, че Брендо има укрианско гражданство, естествено възниква въпросът дали Банев случайно не е станал съветник и на Тагарев. Или поне на Киро. Доколкото знаем, последният обича купончета с кристал, а Брендо ги разбира тези неща.

Нещо повече, ако слушаме Малинов и няма никакво значение кой и как съставя правителството на България, то тогава съвсем спокойно можем да очакваме съвсем скоро Киро да наеме за свои съветници лидерите на някой мексикански наркокартел. На граждански договор, като съветници за борба с наркотрафика.

Или ако трябва да обобщим, глупостта върху която са основани опорките на говорителите на настоящата власт, то в такъв случай директно трябва да приемем, че загиналия преди дни в центъра на София 15-годишен Филип сам е виновен за смъртта си, като именно неговия убиец Петър Тодоров трябва да разследва смъртта му.

Или още по-кратко, аман от идиоти!

Васил Петев

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here