Подкрепа за Милена Славова, съдена от ЛГБТИ общността, организират пред Съдебната палата в София

0
19

 

Певицата си е позволила да изкаже лично мнение против гей парадите, заради което я съдят за дискриминация

 

Приятели и фенове на Милена Славова се обединяват в нейна подкрепа, срещу опитите да бъде съдена.

Апелите за подкрепа са отправени във Фейсбук, след както самата рок певица обяви за делото срещу нея също в мрежата:

„Приятели, на 13 септември от 09 часа във ВАС ще се разглежда заведеното дело срещу мен от ЛГБТИ общността за ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Заведоха го преди две години за това, че открито и публично изказах мнението си, че се обявявам против провеждането на Гей паради в София и затваряне на улиците в града. За това, че охраната на парада се плаща от нашите данъци, без никой да ни пита. Изказах мнението си на страницата ми във фейсбук и заваляха страшни обиди и хейтърство от „гей общността“.

Странното е, че тази гей общност не са онези гейове, с които се познаваме и поддържаме приятелски отношения с години. Това са някакви нови агресивни организации, които нарочно демонстрират сила и мощ и нарочно провокират и разединяват обществото. Имах заплахи за побой, дори за убийство по най-садистичен начин. Започнаха да пишат гнусни измислици и глупости за дъщеря ми /тогава беше на 13г/ и т.н.

Блокираха ми Фейсбука за дълго време, записаха аудио и видео с долнопробен текст върху песента ми ХАХА и я качиха в Youtube. Пародията на песента обиколи нета. Нова ТВ ме поканиха на дебат в предаване на живо, където обясних пред всички зрители, че не съм против гейовете, дори имам няколко такива приятели/лки, но те не са от тези, които са по парадите. Те са нормални, интелигентни хора с професии и никога не са били арогантни и агресивни! Винаги сме се разбирали, работили и комуникирали нормално! Кой каквото прави си го прави вкъщи, като затвори вратата на спалнята си! Но нещо се обърка с тези неща и започнаха да се израждат в друга насока.

Вече не може да изказваш публично и открито мнението си, и ако не ги подкрепяш и не приемеш джендър идеологията, веднага ставаш мразен враг No:1 !!! Нападат те, като хиени, групово, защото така се чувстват силни.

След намеса на адвокат Мария Янева спечелихме първото дело. Второто го спечелиха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Не знам какво ще стане, като гледам накъде върви държавата! Господ да ни е на помощ и да пази най-вече децата ни!!!

P.S. Забравих да напиша защо ги нарекох „извратеняци „, защото някой беше качил снимки от гей парад на някакъв, който си беше забил българското знаме в задника. Чашата преля… Като стана национален скандал за това, снимката изчезна безследно от Фейсбука“, написа Милена Славова.

А призивът за подкрепа гласи:

„Който е от София, или е в София на 13.09.2023г. предиобед, да подкрепим Милена Славова в ключово дело за защита на семейството и християнските ценности!!!

Милена Славова на 13.09 от 8:30ч. ще бъде съдена за дискриминация срещу ЛГБТ. Това не е атака само срещу нея, целта на това дело е да уплаши всички ни и най-вече други известни личности да не се обявяват против тази идеология (религия). Чух се преди малко с нея и тя потвърди, че е обявена такава подкрепа и ще се радва да види хора. Няма големи очаквания, защото е в работен ден, но пък защо да не я изненадаме?!

Събираме се на Съдебната палата от 8:30 и заедно с мотористите стигаме до ВАС, където Милена е на дело от 9:00 часа“.

източник: Фокус

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here