Борисов предупреди Денков и Тагарев да внимават какво говорят

0
17

 

Според лидера на ГЕРБ обаче не било нужно министърът на отбраната да подава оставка, защото се ползвал с уважението му

 

Очаквам много по адекватни действия от страна на правителството. Квалификации и обиди никога не са продуктивни. Това, че подкрепяме правителството не значи, че ако някъде не се справят с работата или допуснат грешка, ние само защото ги подкрепяме, ще си мълчим или няма да се поправи това нещо. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Борисов смята, че случаят с дрона с боеприпас, който пана в Тюленово, напомня на този с кораба „Вера Су”.

„Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при такъв случай, трябва да е напълно подготвен. Това е чувствителна тема и не бива да се спекулира“, заяви Борисов.

Според лидера на ГЕРБ обаче не било нужно министърът на отбраната да подава оставка. „Той се ползва с моите уважения, но в такива случаи трябва да се работи и говори отговорно“, поясни Борисов.

Той коментира и думите на Корнелия Нинова, която заяви, че Борисов стои зад протестите на зърнопроизводителите: „Искам да сваля правителство, което аз подкрепям ли? И като го свалим, ще я поканим нея ли“?

„Очаквам по-адекватни действия от страна на правителството. Квалификации и обиди в такива случаи никога не са продуктивни. Затова предлагам на масата на преговорите техните искания. Има справедливи неща, има и такива, които не може да станат“, каза Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново не съобщи името на кандидата за кмет на София, въпреки че обеща това да стане след като приключи ретроградният Меркурий, а това става още в петък.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here