Костадинов: Тагарев не е лоялен на България, той е министър на отбраната на Украйна

0
27

 

Лидерът на „Възраждане“ смята, че Тагарев трябва да си подаде оставката, защото е заплаха за българите,  а премиерът акад. Николай Денков – заради това, че нарече зърнопроизводителите „терористи“

 

Ние искаме оставката на Тагарев от седмици, така че в този конкретен случай БСП и „Има такъв народ“ подкрепят искането на „Възраждане“. Този военен министър е министър на Украйна, той не е министър на България. Нека да се забравяме това нещо. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Неслучайно е бил украински държавен служител. Само си представете, че в българското Министерство на отбраната или на външните работи бъдат назначени хора, които са работили за чужди държави. На кого са били лоялни те? На всичкото отгоре се оказва, че Тагарев, по неговите собствени думи по време на изслушване, когато ние попитахме, той каза, че не е получавал заплащане от Украйна, но, всъщност, се оказа впоследствие, че е получавал пари от НПО, които са чужди, неясно какви, с неясно какво финансиране, което още повече задълбочава въпроса кому е лоялен Тагарев“.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Костадинов е категоричен, че министърът на отбраната не е лоялен на България.

Лидерът на „Възраждане“ смята, че министърът на отбраната е заплаха за българите и трябва да бъде премахнат възможно най-скоро. Костадинов е категоричен, че и премиерът акад. Николай Денков трябва да си подаде оставката заради това, че нарече „терористи“ зърнарите, предава БГНЕС.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here