Пианистът Георги Черкин взриви зала „България“ с виртуозно изпълнение и оригинална мултимедия

0
14

 

Фондация „Млад талант“ изразява увереност, че това е първата стъпка към реализацията на поредица от „галактически събития“ и застава твърдо зад всеки бъдещ проект на Георги Черкин

 

Няма налично описание.На 16 септември в зала „България“ виртуозният пианист Георги Черкин изнесе своя първи авторски „Галактически концерт“ за пиано и оркестър с маестро Григор Паликаров и оркестъра на „Кантус Фирмус“.

 

Черкин изненада публиката с включването в концерта на 3D мапинг за първи път в зала „България“, която се изпълни с кадри от пътуване из Вселената в синхрон с музиката.

 

Мултимедията е изготвена от визуалния артист Светлин Маринов и със съдействието на Фондация „Млад талант“, която благодари за възможността да стане част от невероятния „Галактически концерт“ на неповторимия пианист Георги Черкин.

Няма налично описание.

 

С премиерата на своя първи авторски концерт Георги Черкин напомни за невероятния си талант и за любовта към музиката – запленяваща, дълбока и магична.

Музиката, която създаде Черкин, и новаторския визуален подход към нейното представяне отведоха публиката на едно незабравимо пътешествие.

Фондация „Млад талант“ изразява увереност, че това е първата стъпка към реализацията на поредица от „галактически събития“ и застава твърдо зад всеки бъдещ проект на Георги Черкин.

Няма налично описание.

AFISH.BG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here