Тагарев за дрона край Тюленово: Такъв тип събития са ежеседмично, не действахме през нощта, защото нямаше нужда

0
37

 

Такъв тип събития са ежеседмично. Не сме действали през нощта, защото не е имало нужда, това ще доведе само до риск за екипа, който действа по случая. Нямаме информация колко време е седял там и как се е появил. Не ми е докладвано нашата система за ПВО да е видяла такъв обект, така министърът на отбраната Тодор Тагарев коментира намереният край Тюленово дрон.

„Идеята да се правят нови лаборатории е грешна. Трябва съществуващите да се оборудват много добре. 3-4 за нашата страна са достатъчно“, така министър-председателят Николай Денков коментира пред медии във ВМА въпроса с химико-токсикологичните лаборатории.

Със зърнопроизводителите имаме разговори, решението дали ще отпадне или не зърното не може да се взема само от производителите. Основният проблем, който поставят зърнопроизводителите е решен. Когато са готови за конструктивен диалог да дадат знак и ще се видим. Те досега са отказали 2 срещи. България трябва да взема решения според собствените си национални интереси. Нашите интереси са да пазим родните производители, заяви Денков.

Премиерът се срещна с ръководството на лечебното заведение и разгледа химико-токсикологичната лаборатория във ВМА.

източник: 24 часа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here